top of page
0W4A0327.jpg
Aurinkopaneelit.jpg

Junaradan ja Kehä3:n välissä sijaitsee monen yllätykseksi iso, monipuolisten palveluiden keskittymä, Masalanportti. Kiinteistö on vuonna 1988 Astra Zenecan rakennuttama lääketehdas, joka on muutettu toimitiloiksi 2000-luvun alussa. Jarno Sainio ja Johanna Talvisilta osti kiinteistön vuonna 2016. Kiinteistössä toimii nykyään noin 90 vuokralaista ja useita eri yrityksiä, mm. lounasravintola, hierojia, Crossfit Kirkkonummi, Hypoxi-studio, kirjanpitäjä, maahantuontiyrityksiä, terveyden- ja hyvinvointialan yrityksiä. Masalanportin yrittäjien kesken on hyvä henki ja paljon hyvää yritysten välistä yhteistyötä. Kiinteistö on päässyt uuteen kukoistukseen.

 

Masalanportti on ajan hermolla ja katsoo tulevaisuuteen. Syksyllä 2019 käyttöönotettujen aurinkopaneelien ansiosta on hiilidioksidipäästöjä onnistuttu vähentämään merkittävästi.

Pihavalaistus ja yleisten tilojen valot on vaihdettu liiketunnistimellisia led-valoja ja lämmönjakokeskus on uusittu.

Nämä eivät toki ole ainoa ekologinen asia, mitä kiinteistöstä löytyy. Masalanportissa on nimittäin tarjolla useammankin yrittäjän tuotteita ja palveluita, joita käyttämällä on helppo tehdä kestäviä, ekologisia valintoja.  

Brush’n’Go palvelut Oy pesee myrkyttömästi veneiden pohjat ja kampaamo Ihanat hiukset tarjoaa myös ekologisia vaihtoehtoja. Lapsiperheitä palvelee Pikku M, joka ostaa, kunnostaa ja myy edelleen käytettyjä lastenvaunuja. Jos taas olet muuttamassa, pitäisi saada vietyä sänky mökille tai tuotua tori.fi:stä löytynyt unelmakaappi kotiin, voi avuksi olla Ruutti, joka yhdistää autoiljat ja tavarankuljetusta tarvitsevat. 

 

Kestävä kehitys on nykypäivää eikä vihreiden askelten ottaminen ole kovin vaikeaa tai vaadi tinkimistä laadusta. Masalanportissa on monta hyvää esimerkkiä siitä, kuinka mielikuvitusta käyttämällä voimme vähentää ympäristön kuormitusta. Tekemällä yhden ekologisen valinnan kerrallaan voi kuka tahansa siirtyä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

 

Tervetuloa tutustumaan Masalanportin laajaan tarjontaan!

bottom of page