top of page
logo.png

Ravintola Pisara toimii sekä lounasravintolana, että tilaisuuksien järjestäjänä. Räätälöimme kaikki tilaisuudet tarkasti Teidän toivomustenne mukaisesti. Käytettävissä ovat ravintolan valoisat tilat, jotka soveltuvat vaikka juhlien viettoon. 

Avoinna ma-pe 10.30-13.30

www.ravintolapisara.fi

PWT-Urheilumatkat tarjoaa mukavia maastohiihto-, maraton-, suunnistus- ja pyörämatkoja aktiiviharrastajille. Matkat suuntautuvat ko. lajien arvostettuihin massatapahtumiin ympäri maailmaa. Kohteina ovat mm. Berliinin Maraton, New York City Marathon, Vasaloppet ja Marcialonga-hiihto, sekä lukuisat muut tapahtumat.
Monissa tapahtumissa PWT-Urheilumatkoilla on oma numerokiintiö, josta lähtöpaikan saa 100% varmuudella. Tervetuloa mukaan!

http://www.pwt-urheilumatkat.fi/

UmlogoTav.JPG

Olemme vesikalustetarkastuksiin - ja korjauksiin yli 30vuoden työkokemuksella ja koulutuksella erikoistunut yritys. Yrityksemme tarjoaa taloyhtiöille, toimistotaloille, liiketiloille vesi-ja viemärikalusteiden tarkastusta ja alan parasta palvelua niiden korjaamiseen.
Toimintaamme kuuluu myös pintakosteusmittaukset, pienet Iv-huollot/korjaukset, pienasennukset (palovaroittimesta – wc-pönttöön!).

Uudenmaankiinteistöapu.fi

www.uudenmaankiinteistoapu.fi

7XqzeeWQ.jpeg

Kirkkonummen Hypoxi-studio

Hypoxissa yhdistyy kevyt liikunta Hypoxi-laitteissa, vaihteleva ilmanpaine sekä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio

  • kohdennettua rasvanpolttoa

  • vähentää tehokkaasti selluliittia

  • polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa

  • urheilijoiden palautusharjoittelu

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti: 

https://phorest.com/book/salons/hypoxikirkkonummi

Avoinna ajanvarauksella

0406551660

kirkkonummi@hypoxi.fi

www.hypoxi.fi

DSC_4230.jpeg

Koulutettu  Hieroja Tintti Rossi

 

Asiakaskohtaisesti räätälöityä ja ammattitaitoista klassista hierontaa, joka on maustettu nivelten mobilisoinnilla ja faskiakäsittelyllä. Asiakkaan kertoman ongelman perusteella tehdään tutkimus ja määritellään yhdessä hierontasuunnitelma. Kotiin saa jumppa- ja venyttelyohjeita ja tarpeen tullen kinesioteippaillaan.

 

Hinnasto:

30min  30e

60min  50e

90min  70e

 

varaukset: vello.fi/koulutettuhierojatinttirossi

puh. 044 9840786

OTS_MPF_1000.png

ONTHESPOT: KOKO KEHON HYVINVOINTIA - SINUA KUUNNELLEN!

OnTheSpot Urheiluhierojat on yritys, jossa tavoitteena on saada ihmiset ymmärtämään lihashuollon, ravinnon, liikunnan ja palautumisen tärkeys hyvinvoinnissa sekä auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Meistä jokaisella on henkilökohtainen kehon historia. Historiaan kuuluu esimerkiksi harrastukset, leikkaukset, sairaudet, onnettomuudet ja kehon luontaiset taipumukset.

Hierontapalveluissa käytämme nivelliikkuvuutta edistäviä toimenpiteitä, kuten mobilisoivia hieronta- ja traktiotekniikoita sekä venytyksiä ja aktivointeja pehmytkudoksille. Urheiluhieronta sopii kaikenikäisille ja hierontaan tullessasi sun ei tarvitse olla aktiivi- tai kilpaurheilija - meille juuri sä oot tervetullut omana itsenäsi.

Osa hierojistamme käyttää työssään triggerpiste- ja fasciakäsittelyitä sekä Dry Needlingia eli akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Palveluihin kuuluu myös purentalihashieronta.

MYPOWERFIX

MyPowerFix tarjoaa laadukkaita verkko-ohjelmia lajiharjoittelun rinnalle lisäämään kaiken tasoisten liikkujien suorituskykyä ja ennaltaehkäisemään loukkaantumisia. Tarjoamme fysioterapia vastaanottoa ympäri Suomea, jossa annetaan yksilöllistä fysioterapiaa asiakkaan tarpeet huomioiden.  Lisäksi MPF tarjoaa erilaisia workshopeja niin urheilijoille kuin valmentajillekin, joissa paneudutaan liikkeen tulkitsemiseen ja heikkousalueen paikantamiseen.

AJANVARAUS HIERONTAAN JA FYSIOTERAPIAAN: https://avoinna24.fi/onthespot

NETTISIVUT
https://www.onthespot.fi/
https://www.mypowerfix.fi/

Oy Celego Ab on vuonna 1983 perustettu suomalainen perheyritys. Toimitamme raaka- ja lisäaineita eri teollisuudenalojen tarpeisiin Suomessa ja Baltian maissa.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta:

www.celego.fi 

BNG.jpg

Brush `n Go (BNG Palvelut Oy) on vuonna 2020 perustettu yhtiö, joka on perustettu tarjoamaan myrkytöntä vaihtoehtoa veneiden pohjien puhtaana pitoon. Toimintamme keskiössä on ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen.  "Brush ´n Go on ympäristöä ja aikaa  säästävä edullinen veneiden pohjien  pesupalvelu. Seuraa meitä somessa ja saat tietoja  pesulamme aikataulusta ja pesupaikoista, pesu kestää noin 15min ja tehdään odottaessa ”www.boatwash.fi 

Aina Voi on uusi ratkaisukeskeisiä psykoterapiapalveluja tuottava yritys.Aina Voi tukee ratkaisujen löytämisessä erilaisissa elämän ongelmatilanteissa sekä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Tavoitteena on eheytyminen ja omien voimavarojen vahvistaminen.

Aina Voi auttaa ratkaisukeskeisen psykoterapian avuin kohti eheämpää huomista tukien sekä aikuisia että nuoria – ihmiseltä ihmiselle

Irene Nordström irene@ainavoi.fi

www.ainavoi.fi

hyvinvointirelaamo.jpg

Hyvinvointirelaamo.

Tarjoamme hyvinvointipalveluita, jotka sisältävät rentouttavia energia- ja äänimaljahoitoja sekä sointukylpyjä.

Hyvinvointirelaamo palvelee asiakkaitaan ajanvarauksella

arki-iltaisin klo 16 alkaen ja viikonloppuna. Sovi aika!

045 78320901

hyvinvointirelaamo@outlook.com

https://www.facebook.com/Hyvinvointirelaamo-101804601926689

IMG_5660_edited_edited.jpg

Remonttityöt, pihatyöt, kuljetukset yms

Pekka Tenhunen / 0408216470

HIERONTA FAMILY

 

Hieronta Familystä seuraavat palvelut: kehonhuolto, klassinen- ja urheiluhieronta ja lämpöhoito

 

Avoinna sopimuksen mukaan

Ajanvaraus numerosta 046-6646411

www.hierontafamily.fi

Crossfit_logo_musta (3).jpeg

CrossFit Kirkkonummen toiminta on aina perustunut aitoon haluun auttaa ihmisiä.

Kun CrossFit Kirkkonummen perustaja Rebekka pääsi aikoinaan vuosien 24/7 hermokivuista ja lääkekierteestä crossfitin avulla pois, hän ymmärsi mikä valtava voima tällä lajilla on. Hän halusi jakaa lajin parhaita puolia ja ilosanomaa kaikille, ja siinä samalla muuttaa ihmisten elämää paremmaksi. Siitä syntyi kesäkuussa 2014 meidän sali, eli CFKN-boxi.

 

Nyt meitä omistajia on jo neljä, mutta periaatteet on vain vahvistuneet ja hioutuneet. Meidän toimintamme on aina lähtenyt siitä, että tarjoamme palveluita erityisesti niille jotka liikuntaa eniten tarvitsevat. Vuonna 2019 alkaneen erittäin huonokuntoisten ryhmän lanseerauksen myötä tämä on myös toteutunut erittäin menestyksekkäästi.

Ylpeydellä ja erittäin onnellisena voimmekin sanoa, että meidän hyvässä huomassa on helpotettu erinäisiä kipuja ja sairauksia jo isot määrät. On tuotu iloa ihmisten elämään ja saatettu ystäviä ja jopa pariskuntia yhteen. Ennen kaikkea, ollaan saatu monta sellaista lasta ja aikuista innostumaan liikunnasta ja hikoilusta, jotka eivät koskaan ennen meille tuloa ollut löytäneet tarpeeksi innostavaa ja kannustavaa liikuntaharrastusta.

Meillä välitetään aidosti ihmisten hyvinvoinnista ja asiakkaistamme. Palvelumme on lämminhenkistä ja asiakaslähtöistä. Valmennamme rautaisella ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Treeniohjelmointimme perustuu järkevään ja maltilliseen kehittymiseen, eikä meillä treenata verenmaku suussa. Käytämme ohjelmointina aitoa CrossFit.com ohjelmointia, joka perustuu jatkuvasti vaihtelevaan kovatehoiseen toiminnalliseen liikuntaan.

Meidän asiakkaana sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen. Valmentajamme ohjaavat tunnit aina alusta loppuun ja kertovat sekä näyttävät kaikki liikkeet lämmittelystä lähtien. Panostamme erityisesti järkevään harjoitteluun turvallisuus ja tekniikka edellä.

 

Menestyksestämme kertoo lähemmäs 300 erittäin tyytyväistä aikuis- ja yli 80 lapsiasiakasta, joilta saamme lähes päivittäin kiitosta ja hyvää palautetta palveluistamme.

Tervetuloa CrossFit Kirkkonummelle!

Rebekka, Timo, Jarno, Visa, Sara ja muut valmentajat

ruutti.jpg

Ruutti.fi on kilpailutuspalvelu tavarankuljetuksille. Yhdistämme kuljetusyritykset ja tavarankuljetuksia tarvitsevat ihmiset ja yritykset. Tavallisimmat kuljetukset ovat huonekalut, kodinkoneet, varastontyhjennykset, pienmuutot, toimistomuutot ja kuolinpesätyhjennykset. Pyrimme palvelumme avulla mahdollistamaan paremman käyttöasteen liikenteessä olevalle kuljetuskalustolle ja tukemaan jakotalouden ekosysteemiä. Jätä tästä tarjouspyyntö niin saat tarjouksia tarvitsemastasi kuljetuksestä.

bottom of page