Masalanportissa toimivia yrityksiä
logo.png

Ravintola Pisara toimii sekä lounasravintolana, että tilaisuuksien järjestäjänä. Räätälöimme kaikki tilaisuudet tarkasti Teidän toivomustenne mukaisesti. Käytettävissä ovat ravintolan valoisat tilat, jotka soveltuvat vaikka juhlien viettoon. 

Avoinna ma-pe 10.30-13.30

www.ravintolapisara.fi

IhanatHiukset-1.jpg

Parturi-kampaamo Ihanathiukset toimii Masalanportissa.

Soita ja varaa aika

Johanna: 040 526 3680

Niina: 045 230 6884

Salla: 050 400 0414

 

Sähköinen ajanvaraus: phorest.com/book/salons/ihanathiukset

Kampaamon lisäksi tiloissa toimii 

Ihanathiukset.fi - verkkokauppa ja myymälä, joka on perustettu erityisesti ihmisille, jotka ovat sairautensa vuoksi menettäneet omat hiuksensa. Hiusten lähtöön voi olla monia syitä, kuitenkin kaksi isoa ryhmää ovat alopecia- ja syöpäpotilaat. Voi myös olla, että haluat vaihtelua tai helpon tavan muuttaa ilmettä omien hiustesi lisäksi. 

Ihanathiukset.fi-verkkokaupasta löydät peruukkien lisäksi kaikki muutkin hiuksiin tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet: shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, hiusharjat, hiuslenkit, hiuskoristeet, irtoripset ja peruukkitarvikkeet.

Myymälä avoinna ajanvarauksella

www.ihanathiukset.fi

HIERONTA FAMILY

 

Hieronta Familystä seuraavat palvelut: kehonhuolto, klassinen- ja urheiluhieronta ja lämpöhoito

 

Avoinna sopimuksen mukaan

Ajanvaraus numerosta 046-6646411

www.hierontafamily.fi

Oy Celego Ab on vuonna 1983 perustettu suomalainen perheyritys. Toimitamme raaka- ja lisäaineita eri teollisuudenalojen tarpeisiin Suomessa ja Baltian maissa.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta:

www.celego.fi 

UmlogoTav.JPG

Olemme vesikalustetarkastuksiin - ja korjauksiin yli 30vuoden työkokemuksella ja koulutuksella erikoistunut yritys. Yrityksemme tarjoaa taloyhtiöille, toimistotaloille, liiketiloille vesi-ja viemärikalusteiden tarkastusta ja alan parasta palvelua niiden korjaamiseen.
Toimintaamme kuuluu myös pintakosteusmittaukset, pienet Iv-huollot/korjaukset, pienasennukset (palovaroittimesta – wc-pönttöön!).

Uudenmaankiinteistöapu.fi

www.uudenmaankiinteistoapu.fi

SNUGG_Logo_final_sininen.jpg

Snugg on uusi rento ja kotoisa sisustamisen verkkokauppa vähän rouheamman tyylin ystäville. Myynnissä olevia tuotteitamme ei löydy joka nurkan, sillä tuomme mallistomme suurimmaksi osaksi itse Keski-Euroopasta, lähinnä Hollannista, Saksasta ja Tanskasta, joissa sisustaminen on astetta skandinaavista tyyliä värikkäämpää ja kotoisampaa, mutta kuitenkin erittäin trendikästä ja tyylikästä. Snuggin mallistossa on paljon rouheita puu- ja metallituotteita huonekaluista piensisustukseen, kodintekstiileitä sekä pieniä ilahduttavia yllätyksiä hieman kotoisampaan kotiin.

www.snugg.fi

info@snugg.fi

puh. 040 5450940

Eventsi white png.png
evenio logo 01-druk-03.jpg

Eventsi is an event and project management company, founded year 2016.

Petra Vairimaa, Founder and Owner of Eventsi, is an M.A. Social- and Cultural Anthropologist and Museologian. 

Eventsi designs and manages different sized meetings from small to complex ones. Eventsi is focused in Investigator Meeting Management in healthcare industry and operates for Evenio Oy. With global reach and industry focus, we provide unique value to our clients. Read more:www.evenio.fi

 

In the cultural heritage sector Eventsi provides services in collection administration, exhibition planning, digital content creation as well as guidance work. Guided walks and content creation for heritage routes are Eventsi’s speciality area. Read more: www.eventsi.fi

IMG_5660_edited_edited.jpg

Remonttityöt, pihatyöt, kuljetukset yms

Pekka Tenhunen / 0408216470

7XqzeeWQ.jpeg

Kirkkonummen Hypoxi-studio

Hypoxissa yhdistyy kevyt liikunta Hypoxi-laitteissa, vaihteleva ilmanpaine sekä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio

  • kohdennettua rasvanpolttoa

  • vähentää tehokkaasti selluliittia

  • polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa

  • urheilijoiden palautusharjoittelu

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti: 

https://phorest.com/book/salons/hypoxikirkkonummi

Avoinna ajanvarauksella

0406551660

kirkkonummi@hypoxi.fi

www.hypoxi.fi

PWT-Urheilumatkat tarjoaa mukavia maastohiihto-, maraton-, suunnistus- ja pyörämatkoja aktiiviharrastajille. Matkat suuntautuvat ko. lajien arvostettuihin massatapahtumiin ympäri maailmaa. Kohteina ovat mm. Berliinin Maraton, New York City Marathon, Vasaloppet ja Marcialonga-hiihto, sekä lukuisat muut tapahtumat.
Monissa tapahtumissa PWT-Urheilumatkoilla on oma numerokiintiö, josta lähtöpaikan saa 100% varmuudella. Tervetuloa mukaan!

http://www.pwt-urheilumatkat.fi/

Aina Voi on uusi ratkaisukeskeisiä psykoterapiapalveluja tuottava yritys.Aina Voi tukee ratkaisujen löytämisessä erilaisissa elämän ongelmatilanteissa sekä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Tavoitteena on eheytyminen ja omien voimavarojen vahvistaminen.

Aina Voi auttaa ratkaisukeskeisen psykoterapian avuin kohti eheämpää huomista tukien sekä aikuisia että nuoria – ihmiseltä ihmiselle

Irene Nordström irene@ainavoi.fi

www.ainavoi.fi

DSC_4230.jpeg

Koulutettu  Hieroja Tintti Rossi

 

Asiakaskohtaisesti räätälöityä ja ammattitaitoista klassista hierontaa, joka on maustettu nivelten mobilisoinnilla ja faskiakäsittelyllä. Asiakkaan kertoman ongelman perusteella tehdään tutkimus ja määritellään yhdessä hierontasuunnitelma. Kotiin saa jumppa- ja venyttelyohjeita ja tarpeen tullen kinesioteippaillaan.

 

Hinnasto:

30min  30e

60min  50e

90min  70e

 

varaukset: vello.fi/koulutettuhierojatinttirossi

puh. 044 9840786

greenstylers.jpg

gREenstylers tekee sisustussuunnittelua sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille ekologisuus huomioon ottaen. Tämä näkyy materiaalivalinnoissa sekä mahdollisuuksien mukaan myös kierrätettyinä tuotteina joko sellaisenaan tai tuunattuna. Arvostamme sitä, mitä teillä jo on! 

 

Lisäksi meiltä saa asuntojen myyntistailausta ja ammattijärjestäjän apua.

 

greenstylers@outlook.com

Ninja 040 7464 549

Tiina 045 6399 719

BNG.jpg

Brush `n Go (BNG Palvelut Oy) on vuonna 2020 perustettu yhtiö, joka on perustettu tarjoamaan myrkytöntä vaihtoehtoa veneiden pohjien puhtaana pitoon. Toimintamme keskiössä on ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen.  "Brush ´n Go on ympäristöä ja aikaa  säästävä edullinen veneiden pohjien  pesupalvelu. Seuraa meitä somessa ja saat tietoja  pesulamme aikataulusta ja pesupaikoista, pesu kestää noin 15min ja tehdään odottaessa ”www.boatwash.fi 

hyvinvointirelaamo.jpg

Hyvinvointirelaamo.

Tarjoamme hyvinvointipalveluita, jotka sisältävät rentouttavia energia- ja äänimaljahoitoja sekä sointukylpyjä.

Hyvinvointirelaamo palvelee asiakkaitaan ajanvarauksella

arki-iltaisin klo 16 alkaen ja viikonloppuna. Sovi aika!

045 78320901

hyvinvointirelaamo@outlook.com

https://www.facebook.com/Hyvinvointirelaamo-101804601926689